The share council voor

Adviseurs

Maak een afspraak
Adviseurs
"Een partnership met The Share Council geeft ons de mogelijkheid ons advies te vertalen naar een digitale oplossing en beschikbaar te stellen voor onze klanten. "
marc oostenbroek
Partner bij Van Loman Advocaten
voor adviseurs

Een nieuw verdienmodel

Gebruiken jouw klanten voor het bijhouden van participaties nog steeds papier en Excelsheets?

The Share Council helpt je als Adviseur om naast het gegeven advies  een extra service aan te bieden. Door jullie advies te vertalen naar een digitale oplossen komt de klant volledig 'in controle'  van zijn administratie en heeft 1 bron van waarheid te raadplegen. Dit kan vanuit jullie kantoor of vanuit The Share Council aangeboden worden. De manier om de verwachtingen van de klant te overtreffen en toekomstige administratieve problemen op te lossen.

Extra informatie

Word een innovatieve partner die klant verwachtingen overtreft!

W

e zien dat Accountant en Advocaten kantoren zich steeds meer specialiseren op het gebied van medewerkersparticipatie. Een lastig onderwerp dat steeds meer vanuit startup, scale-up en MKB bedrijven wordt gevraagd. Medewerkers willen niet alleen werken voor een salaris maar deel worden van het bedrijf waar hun passie ligt. Jullie klanten, ondernemers hebben de uitdaging bevlogen en ervaren medewerkers aan hun organisatie te binden en schakelen jullie advies in om de juiste vorm te vinden en toe te passen.  Voor de beeldvorming. In Europa ligt het percentage van medewerkers die mede eigenaar van een bedrijf kunnen worden momenteel op 3,5 tot 5%. In de VS ligt dit percentage op 24%!  

Maar hoe word je nu een;
- Innovatieve Accountant of Advocaten kantoor?
- Zorg je dat je Top of Mind komt en blijft bij je klanten? 
- En een extra maandelijks verdienmodel kunt toepassen?


The Share Council werkt samen met kantoren die zich hebben gespecialiseerd op het gebied van mede-eigenaarschap. Samen vormen wij 1 loket naar jullie klant zodat men gebruik maakt van jullie expertise op het gebied van participatie en vanuit The Share Council om dit alles digitaal beschikbaar te stellen voor hun werknemers. Als Adviseur van The Share Council is het mogelijk zelf ook een administratie rol te hebben zodat je bij elke transactie controle's kunt uitvoeren en je klant echt bij elke actie kunt ondersteunen. Dus een innovatieve digitale oplossing in plaats van ordners met papieren documenten, pdf files. Geen Exccelsheets meer voor jouw klanten waarin veel verwarring, fouten of dubbele invoer kan ontstaan. Een extra digitale service waarin we je klanten ontlasten en jouw als adviseur echt laten adviseren.

Vertaal het geadviseerde participatie plan zelf of samen met The Share Council naar een digitale oplossing zodat er geen administratieve frustratie ontstaat en participanten echt betrokken worden. Hierdoor ontstaat succes voor jullie klanten alsook voor jullie kantoor. Wij werken graag met jullie samen om dit doel te bereiken!

The share council voor jou als adviseur

Een innovatieve service

Op basis van onze ervaringen met Adviseurs en jullie klanten hebben we onze software zo gemaakt dat deze best practises standaard voor jou in de software zitten. Vertaal je advies naar een digitale oplossing, bijbehorende contracten en stel een Advies rol voor. Hierdoor heb je de mogelijkheid je klanten real-time te adviseren wanneer er transacties plaats vinden. Een extra innovatieve service die verwacht mag worden van een proactieve adviseur. Dit levert jullie klant direct inzicht en controle op en jullie extra klanten.

Maak een afspraak

Welke extra service kun jij jouw klanten aanbieden?

The Share Council heeft samen met andere accountant en advocaat kantoren dit softwareplatform ontwikkeld. Wij ondersteunen je huidige klanten die bijvoorbeeld al een STAK hebben opgericht alsook je nieuwe klanten. Wat zou het betekenen wanneer je samen met je klant de participaties direct 'live' omzet naar een digitaal systeem in plaats van participaties uit te printen of in pdf beschikbaar te stellen? 

Hieronder een 3 tal functionaliteiten die de afgelopen jaren ingezet worden: 

Mogelijkheden

STAK of SAR's

Je kunt je huidige participatie plan zoals een STAK, SAR's of andere vorm digitaliseren. Hierdoor heb je 1 systeem, 1 bron van waarheid met realtime inzage voor je opgezette participatieplan. Administratie verdampt, geen Excelsheets meer en iedereen met een participatie heeft een eigen digitale omgeving en jij als adviseur kunt altijd meekijken en adviseren.

maak een afspraak

Economisch Eigendomsrecht

Het is nu mogelijk om een stukje van je aandeel beschikbaar te stellen en in meer dan 1000 stukjes knippen, zodat het gemakkelijk beschikbaar is voor de mensen met wie je wilt werken. Equity wordt dus liquide!
Om deze Economisch Eigendomsrechten beschikbaar te stellen is geen Notaris nodig, alleen een betrouwbaar systeem dat voldoet aan alle Wet en Regelgeving.

maak een afspraak

Loyalty bedrijfstoken

Hoe betrek je niet medewerkers zoals ZZP'ers en leden bij je bedrijf? Maak je eigen bedrijfstoken en stel deze beschikbaar om te sparen en mede eigenaarschap te stimuleren. De gespaarde munten worden met een slicing pie model ingezet of er worden andere spelregels beschreven die hieraan worden gekoppeld. Aan het einde van het jaar krijg je de mogelijkheid deze om ruilen voor mede eigenaarschap.

maak een afspraak
1 / 2 — Meerwijk Allister Group gebruikt het platform van The Share Council om klanten eenvoudig te laten participeren en digitaal te blijven ondersteunen.
2 / 2 — Loman Advocaten gebruikt The Share Council voor haar klanten.
gezamenlijk meer impact

Aansluiten bij ons Adviseurs team? 

The Share Council bouwt een eco-systeem met specialisten zoals accountants, advocaten, notarissen en fiscalisten. Ieder met een eigen invulling op het gebied van mede eigenaarschap. Naast focus op klanten en inzetten van participatie delen we kennis en ervaringen.

Wil jij je ook aansluiten of zou je graag eens kennis maken om te oriënteren hoe we elkaars business kunnen versterken? Neem dan vrijblijvend contact op.

Maak een afspraak

Onze pakketten voor Adviseurs

Pakketten

Small


Prijzen op aanvraag

*Innovatief kantoor

Introductie
Geselecteerd worden als Partner
Gebruik maken van het Netwerk
Doorgroeien naar Medium
Maak een afspraak

Medium


Prijzen op aanvraag

*Innovatief kantoor           
*In top of mind bij klanten
Problemen van jouw klanten op een innovatieve manier oplossen
Het platform voor eigen gebruik en voor klanten inzetten
Gezamenlijke campagnes opzetten en gebruik maken van sales documenten en presentaties
Maak een afspraak

Large


Prijzen op aanvraag

*Innovatief kantoor           
*In top of mind bij klanten
*Extra mnd' verdienmodel
Gezamenlijke complexe salestrajecten uitvoeren
Meedenken en adviseren bij product ontwikkeling
Mede eigenaar worden van The Share Council
Maak een afspraak

Zij gebruiken The Share Council:

Extra informatie

Vul hieronder je gegevens in zodat wij je extra informatie kunnen mailen.