Software om jouw medewerkers te laten participeren

Word een innovatieve werkgever, zorg dat je je medewerkers bindt en verantwoordelijk maakt. Bouw aan een gezamenlijk toekomst! Mede eigenaarschap is de basis voor succes!

Betrokken en betrouwbaar

Delen = vermenigvuldigen

Elke vorm van mede-eigenaarschap kan worden vertaald naar onze software en beschikbaar worden gesteld voor jouw organisatie! Kijk mee en ontdek hoe dit jouw organisatie gaat helpen.

Wat moet ik doen om te starten? 

4 stappen

Stap 1. Doelstelling Participatie

In onze kennismaking bespreken we de wensen en eisen van je participatie plan. Op welke manier wil je mede eigenaarschap faciliteren, wie mogen hiervan gebruik maken, wordt onderlinge verhandelbaarheid toegestaan? Gebruiken we het standaard contract uit het systeem of willen jullie een eigen koopovereenkomst gebruiken? Welke problemen die kunnen ontstaan zoals beschikbaarheid, administratie en transparantie kunnen we samen voor je oplossen?

01

Stap 2. Vertaling naar Software

Het participatie plan, statuten, contracten en mogelijke 'spelregels' die zijn opgesteld worden gecontroleerd, aangepast en vertaald naar onze software oplossing. Logo's en persoonlijke fine-tuning worden gedaan. Het systeem wordt gevuld met jullie bedrijfsgegevens. De mogelijkheden voor verhandelbaarheid worden ingesteld en vertaald naar de  'smart' contracten en gezorgd dat deze op de juiste wijze digitaal worden opgeslagen bij de werkgever alsook bij de participanten. Voordat je 'live' gaat wordt het dashboard voor de werkgever alsook het gehele proces nogmaals gecheckt, mogelijk aangepast en akkoord bevonden. Vervolgens kunnen we naar stap 3 en de participanten uitnodigen.

02

Stap 3. We gaan live

Na goedkeuring en zekerheid dat het  participatieplan juist is ingericht nodigen we de mede eigenaren, medewerkers en investeerders uit om deel te nemen aan jullie participatie plan. Zij hebben de mogelijkheid zelf hun gegevens in te vullen en ontvangen een 'concept' contract. Na acceptatie wordt de transactie definitief bevestigd en opgeslagen in de eigen omgeving van de participant. Op basis van de afspraken kan deze transactie eenmalig alsook gepland worden voor de toekomst. De werkgever en participant heeft direct en reail-time inzicht en overzicht van de verdeelde en beschikbare participaties inclusief zijn contracten.

03

Stap 4. Succesvol groeien

Bedrijven kiezen er voor om maandelijks, per kwartaal, halfjaarlijks of jaarlijks participatie verhandeling te laten plaatsvinden. Wanneer deze basis is ingericht ontstaat er veelal enthousiasme om het systeem ook in te zetten om andere vormen van participatie mogelijk te maken. Wij ondersteunen en denken graag mee welke vorm en functionaliteiten het beste jouw doelstellingen kan ondersteunen. Voor inhoudelijke adviezen hebben wij een groep met Adviseurs geselecteerd die voor jou beschikbaar zijn, zodat jij succesvol met je bedrijf kunt blijven groeien! 

04
Jouw stappen bespreken?

Functionaliteiten

Look & Feel

Overzicht bedrijf

Dit overzicht scherm geeft inzicht in je bedrijf, de beschikbare participaties van mede eigenaarschap en een agenda voor belangrijke vergaderingen.

Extra informatie

Beschikbare portefeuilles

Een portefeuilles geeft inzicht en overzicht van de voorwaarden en regels voor deze participatie. Hierin worden ook participanten, cijfers, waardes en 'smart' contracten weergegeven.

extra informatie

Documentmanagement

Zowel de werkgever alsook de participanten heeft een eigen dossier met daarin eigen transacties, data, waardes, unieke codes en 'smart' contracten. Elke transactie wordt centraal en decentraal bijgehouden waardoor dubbele invoer niet mogelijk is.

extra informatie

Transacties

Zowel de werkgever alsook de participant kan zelf een transactie uitvoeren. Een  concept 'smart' contract wordt opgesteld en meegeleverd. Na acceptaties wordt deze transactie in het smart contract bevestigd en definitief gemaakt.  

extra informatie

Waarom The Share Council?

Mede eigenaarschap moet voor iedere ondernemer gemakkelijk in te zetten zijn en digitaal beschikbaar worden gesteld aan zijn participanten. Het is betrouwbaar omdat het samen met Advocaten en Accountant kantoren is opgezet en voldoet aan de Wet en Regelgeving. Het stimuleert betrokkenheid bij de medewerkers door verantwoordelijkheid voor de onderneming te delen. Hierdoor ontstaat de basis voor succes!
‍‍
The Share Council wordt ingezet bij klanten zoals startups, scale-ups, MKB bedrijven en Accelerators. Adviseurs zoals Accountants en Advocaten kantoren worden geselecteerd om samen te werken en de doelstelling om mede eigenaarschap gemakkelijk beschikbaar te stellen samen te realiseren.

Maak een afspraak
  • Software voor participaties
  • Dashboard en documenten
  • Wet en Regelgeving
  • Korte implementatie
  • Financieel voordelig

Extra informatie

Vul hieronder je gegevens in zodat wij je extra informatie kunnen mailen.