En...welke problemen lossen we op?

Preview

Software om jouw stakeholders te laten participeren

Word een innovatieve werkgever, zorg dat je je medewerkers bindt en verantwoordelijk maakt. Bouw aan een gezamenlijk toekomst! Mede eigenaarschap is de basis voor succes!

Betrokken en betrouwbaar

Delen = vermenigvuldigen

Elke vorm van mede-eigenaarschap kan worden vertaald naar onze software en beschikbaar worden gesteld voor jouw organisatie! Kijk mee en ontdek hoe dit jouw organisatie gaat helpen.

Wat moet ik doen om te starten? 

4 stappen

Stap 1. Plan van Aanpak

In onze kennismaking bespreken we de wensen en eisen van je participatie plan. Op welke manier wil je mede eigenaarschap faciliteren, wie mogen hiervan gebruik maken, wordt onderlinge verhandelbaarheid toegestaan? Gebruiken we het standaard contract uit het systeem of willen jullie een eigen koopovereenkomst gebruiken? 

01

Stap 2. Vertaling naar Software

De structurering van je bedrijven, participatie plan, statuten, contracten en mogelijke 'spelregels' die zijn opgesteld worden vertaald naar een digitale oplossing. Logo's en persoonlijke fine-tuning worden gedaan. Het systeem wordt gevuld met jullie bedrijfsgegevens en betreffende participanten.

02

Stap 3. We gaan live

Na goedkeuring nodigen we de mede eigenaren, medewerkers, klanten, leveranciers en investeerders uit om deel te nemen aan jullie participatie plan. Zij hebben de mogelijkheid zelf hun gegevens in te vullen en ontvangen een 'concept' contract. De werkgever en participant hebben real-time inzicht en overzicht.

03

Stap 4. Succesvol groeien

Wanneer deze basis structuur voor je bedrijf is ingericht ontstaat er veelal enthousiasme om andere vormen van participatie in te zetten of  investeringen op te halen. Wij ondersteunen en denken graag mee zodat jij succesvol met je bedrijf kunt blijven groeien! 

04
Jouw stappen bespreken?

Functionaliteiten

Look & Feel

Overzicht bedrijf

Direct inzicht in je holding, werkmaatschappijen, STAK's of andere entiteiten. Per bedrijf wordt aangegeven wie er participeert en is er een agenda voor belangrijke vergaderingen. De prikbord functie geeft overzicht in alle aangeboden koop en verkoop transacties.

Extra informatie

 Portefeuilles

Portefeuilles geven inzicht en overzicht van de opgezette en uitgevoerde participaties voor mede-eigenaarschap. Aantallen, percentages van participanten zijn direct inzichtelijk waarbij bevestigd wordt of een transactie is geaccepteerd en betaald. Bij elke transactie is een koopovereenkomst bijgevoegd

extra informatie

Documentmanagement

Zowel de werkgever alsook de participanten hebben een eigen dossier met transacties en 'smart' contracten. Elke transactie wordt centraal en decentraal bijgehouden waardoor dubbele invoer of eenzijdige aanpassing niet mogelijk is.

extra informatie

Transacties

Zowel de werkgever alsook de participant kan zelf een transactie uitvoeren. Een  concept 'smart' contract wordt opgesteld en meegeleverd. Na acceptaties wordt deze transactie bevestigd en definitief gemaakt.  

extra informatie

Waarom The Share Council?

Mede eigenaarschap moet voor iedere ondernemer gemakkelijk in te zetten zijn en digitaal beschikbaar worden gesteld aan zijn participanten.  Het stimuleert betrokkenheid bij de medewerkers door verantwoordelijkheid voor de onderneming te delen. Hierdoor ontstaat de basis voor succes!
‍‍
The Share Council wordt ingezet bij klanten zoals startups, scale-ups, MKB bedrijven en Accelerators.

Maak een afspraak
  • Software voor participatie
  • Dashboard en documenten
  • Wet en Regelgeving
  • Korte implementatie
  • Financieel voordelig

Extra informatie

Vul hieronder je gegevens in zodat wij je extra informatie kunnen mailen.