De visie van The Share Council

Er is geen betere manier om je medewerkers te motiveren dan met mede-eigenaarschap van het bedrijf. Dat merken wij zelf, maar ook onze klanten die via ons platform eenvoudig en snel hun medewerkers en andere stakeholders laten participeren in hun onderneming. Samen bouwen aan de wereld van morgen waarin mede-eigenaarschap de norm is. Via ons innovatieve platform kun je eenvoudig en snel iedereen laten participeren in jouw bedrijf. Dat zorgt voor loyaliteit, toewijding en inclusiviteit. De kernwaarden die dankzij ons platform het fundament vormen van het toekomstige succes van iedere ondernemer.
  • Bouwen aan een sterker bedrijf met loyale werknemers, klanten en andere stakeholders
  • Verborgen liquiditeit in je bedrijf tevoorschijn toveren door te betalen in participaties
  • Het verkleinen van de financiële ongelijkheid omdat iedereen kan participeren in het kapitaal

Voor hoeveel is er al ingeschreven?

Word mede-eigenaar van
The Share Council

Investeren kan al vanaf €134, -euro
Er zijn een beperkt aantal certificaten beschikbaar tot en met 31 december 2020

Wat gebruikers zeggen

Testimonials
Geen Excel meer

“We hebben ons  team verdubbeld  doordat we  onze  medewerkers in  digitale  aandelen  konden betalen in plaats van loon. Onze community hebben we kunnen versterken door onze CommonEasy token. En nee, we hebben geen Excel sheet meer nodig.”

Jip de ridder
CEO COMMON EASY
STAK via The Share Council

‘Vanuit Solar Clarity zijn we onderdeel van die 3,5% van de bedrijven die medewerkers laat participeren in de organisatie. We hebben onze STAK via de software van TSC beschikbaar gesteld zodat iedereen mede eigenaar maar ook medeverantwoordelijk is voor het bedrijf.”

Peter Desmet
Founder & CEO bij Solar Clarity
Blockchain

"Voor certificering is een notaris nodig, maar zodra de certificaten bestaan kunnen die onderhands worden verhandeld 'in de blockchain'. Het is een mooie, veilige en transparante methode."

Sjoerd van der Velden
Partner bij BvdB advocaten
Extra service

"Als accountant willen we onze klanten een extra service aanbieden om mede-eigenaarschap te stimuleren en administratie te laten verdampen. Met het TSC platform kunnen we dit bereiken, zijn we in controle van onze klanten en helpen we hen innoveren."

Ernest Gorter
Partner bij
Meerwijk Allister Groep
Investeer mee

Coalitions

Zij gebruiken The Share Council: