Masterclass 15 oktober

Wil jij meer weten over The Share Council, onze investeringsronde en onze ambitieuze plannen voor het komende jaar? Dan hebben we goed nieuws! Op donderdag 15 oktober aanstaande organiseren wij live vanuit ons kantoor in de Pijp een webinar waarin oprichters Quintus Willemse en Marcel ten Brinke jullie meenemen door het pitch deck van The Share Council, de mooie projecten die in de pijplijn zitten en uiteraard ook vertellen hoe jij mede-eigenaar kunt worden van ons mooie bedrijf. Aan het einde is er ook nog ruim de tijd om eventuele vragen te stellen!

Het webinar begint om 11:30 en duurt tot 12:15, maar het is niet erg als we door de vragen ietwat uitlopen. Schrijf je in via deze link of via de bovenstaande knop, de masterclass vindt plaats op Zoom.
  • Het Pitchdek en de toekomstplannen worden uitgelegd door de oprichters
  • Daarnaast wordt er verteld hoe de huidige investeerronde en het mede-eigenaarschap precies werkt  
  • Tenslotte is er tijdens de livestream ruimte om vragen te stellen via de chatfunctie, deze worden aan het einde beantwoord

Wat gebruikers zeggen

Testimonials
Geen Excel meer

“We hebben ons  team verdubbeld  doordat we  onze  medewerkers in  digitale  aandelen  konden betalen in plaats van loon. Onze community hebben we kunnen versterken door onze CommonEasy token. En nee, we hebben geen Excel sheet meer nodig.”

Jip de ridder
CEO COMMON EASY
STAK via The Share Council

‘Vanuit Solar Clarity zijn we onderdeel van die 3,5% van de bedrijven die medewerkers laat participeren in de organisatie. We hebben onze STAK via de software van TSC beschikbaar gesteld zodat iedereen mede eigenaar maar ook medeverantwoordelijk is voor het bedrijf.”

Peter Desmet
Founder & CEO bij Solar Clarity
Blockchain

"Voor certificering is een notaris nodig, maar zodra de certificaten bestaan kunnen die onderhands worden verhandeld 'in de blockchain'. Het is een mooie, veilige en transparante methode."

Sjoerd van der Velden
Partner bij BvdB advocaten
Extra service

"Als accountant willen we onze klanten een extra service aanbieden om mede-eigenaarschap te stimuleren en administratie te laten verdampen. Met het TSC platform kunnen we dit bereiken, zijn we in controle van onze klanten en helpen we hen innoveren."

Ernest Gorter
Partner bij
Meerwijk Allister Groep
Investeer

Coalitions

Zij gebruiken The Share Council: