The share council voor

MKB

Maak een afspraak
MKB
"We hebben onze STAK gedigitaliseerd zodat iedereen mede-eigenaar en verantwoordelijk is binnen ons bedrijf"
Peter Desmet
CEO bij Solar Clarity
voor MKB

Stabiliteit en groei

Je bedrijf bestaat al een aantal jaren waarbij je bewust bent dat ervaren medewerkers de kern zijn van je onderneming. Zonder hen kun je niet het succes blijven garanderen naar jouw klanten. Het probleem dat ervaren medewerkers ergens anders hun uitdaging vinden voor een klein beetje meer salaris is frusterend. Ze helpen je bedrijf verder, gedragen zich als mede eigenaar. Waarom zou je hen dan niet als mede eigenaar belonen op een unieke manier? 
‍‍
The Share Council helpt je dit probleem op te lossen door mede eigenaarschap gemakkelijk, simpel en snel digitaal beschikbaar te stellen. Uiteraard kan dit ook voor je huidige participatie plan zoals een STAK, SAR’s of andere vorm.
Naast digitaliseren verdampen we interne administratie, zorgen we dat alle dossiers digitaal beschikbaar zijn en voorkomen we dubbele invoer.

Extra informatie

Behoud medewerkers door ze mede-eigenaar te maken

W

ant naast een salaris, bonus en leuke auto wordt het steeds belangrijker een bijdrage te leveren aan het bedrijf wat past bij de idealen waar jij als persoon ook voor staat. En wanneer het bedrijf meer waard wordt, komt dat onder andere door het team van mensen dat zich daar elke dag voor inzet. Logisch om hen te betrekken en mede-eigenaar te maken waardoor ze ook kunnen profiteren wanneer het goed gaat.

De gemiste kans bij veel werkgevers is dat een structuur wordt opgezet voor mede-eigenaarschap, maar dat deze op een ouderwetse manier wordt uitgevoerd en ontzettend veel administratie oplevert. De werkgever krijgt een ordner met papieren dossiers en moet alle verhandelingen bijhouden in Excelsheets. De medewerkers krijgen een papieren of pdf certificaat van hun mede-eigenaarschap. Zoveel werk opgezet en uitgevoerd en alsnog mis je de kans om je team echt te betrekken!

Zet een participatie plan op met The Share Council of digitaliseer je huidige plan, zodat participanten echt betrokken worden en je succesvol verder kunt groeien!

***De Wet & Regelgeving wordt in samenspraak met Advocaten kantoor Bruggink van der Velden en CMS International opgepakt.

The share council is betrokken bij de MKB'ers

Hoe werkt dit voor het MKB

Op basis van onze ervaringen met MKB hebben we onze software zo gemaakt dat deze best practises standaard voor jou in de software zitten. Betrek je mede-eigenaren door hen zelf inzicht te laten verkrijgen in wat de waarde is van hun certificaten of andere vorm van participatie. Geef hen eigen verantwoordelijkheid om bij te kopen of te verkopen.

Maak een afspraak

Wat ondernemers zeggen over
The Share Council

Testimonials
"Succes vinden we bij Humanoids een joint effort en daarom bieden wij de medewerkers de mogelijkheid te participeren. The Share Council lost hierbij niet alleen de administratieve uitdagingen op, maar maakt het eigenaarschap ook tastbaar voor de participerende medewerker op een zeer innovatieve manier!"
Robbin habermehl
www.humanoids.nl
"Naast het digitaliseren van de STAK om medewerker mede eigenaar te laten worden hebben we ook onze Advies Raad en een externe adviseur gedeeltelijk met certificaten kunnen betalen. Het is ongelofelijk hoe we nu opeens een deel van de aandelen liquide hebben gemaakt."
Peter Desmet
www.solarclarity.nl
"Wij gaan het anders doen...  de afgelopen jaren zijn er plannen ontwikkeld om op een eerlijke manier onze organisatie te laten groeien in combinatie met mede eigenaarschap. Met The Share Council hebben we de zekerheid en betrouwbaarheid van een kwalitatief systeem alsook de flexibiliteit om stabiel met ons mee te groeien. Voor de founders, medewerkers en onze community"
www.forest-living.com

Onze pakketten voor het MKB

Pakketten

Small


Prijzen op aanvraag
50 - 90 participanten
Advies en begleiding
All-in functionaliteiten
Live in 3 dag
Maak een afspraak

Medium


Prijzen op aanvraag
91 - 150 werknemers
Advies en begeleiding
All-in functionaliteiten
Live in 3 dagen
Maak een afspraak

Large


Prijzen op aanvraag
> 150 werknemers
Advies en begeleiding
All-in functionaliteiten
Live in 5 dagen
Maak een afspraak

Zij gebruiken The Share Council:

Extra informatie

Vul hieronder je gegevens in zodat wij je extra informatie kunnen mailen.