"It always seems impossible until it’s done." - Nelson Mandela

T

The Share Council is 5 jaar geleden bedacht als oplossing om ervaren medewerkers aan je bedrijf te binden zonder dat je daarvoor het salaris beschikbaar hebt. Interessant he? Tegenwoordig digitaliseren we elke vorm van participatie en zorgen we dat bedrijven de juiste infrastructuur krijgen om groei te realiseren!

Hoe vertaal je intrinsieke motivatie?
De drijfveren ontstonden toen er op een simpele en snelle manier mede eigenaarschap wilden opzetten. We geloven in intrinsieke motivatie, het willen bijdragen aan het bedrijf waarvoor je je inzet en uiteraard het mee profiteren van de waardestijging wanneer je daar deel van uit maakt.

Bureacratische molen werkt niet!
Het opzetten van een participatie plan bleek alles behalve gemakkelijk en er ontstond een ingewikkelde bureacratische molen van specialisten die geraadpleegd moesten worden. Het resultaat is dat het ons veel tijd en geld zou kosten en dat medewerkers een papiertje of pdf'je zouden krijgen met hun aandeel of certificaat die ergens in een kast beland. Dat kan toch niet?! 

Kapitaalverdeling
Een andere drijfveer ontstond vanwege de verkeerd verdeelde kapitaalverdeling, in onze optiek. Op dit moment is 1% van de wereldbevolking in bezit van meer dan 50,1% van het totale wereldwijde vermogen. Dat is toch vreemd?


Van probleem naar oplossing
Deze drijfveren en frustratie waren voor ons de inspiratie om participatie op een simpele, eenvoudige en betrouwbare manier in te gaan zetten voor iedere organisatie die hierin gelooft!

Software voor participatie
The Share Council software maak je je bedrijf klaar voor groei! Aandelen worden in kleine digitale stukjes geknipt en digitaal beschikbaar gesteld voor iedereen die wil bijdragen aan je bedrijf. Voor startups interessant om medewerkers te betrekken die je niet kunt betalen maar wel een stukje eigenaarschap kunt aanbieden. Voor MKB bedrijven die met hun 'oude' participatie in een 'nieuw' en innovatief systeem beschikbaar willen stellen in plaats van de huidige pdf'jes, overtollige administratie en geen inzicht in waardes.

Hoe dan?
Bespreek je idee voor participatie met ons en we vertalen deze naar een concrete oplossing voor jouw organisatie. Denk niet te moeilijk en laat je niet afleiden door moeilijke ingewikkelde vragen. Standaard contracten liggen klaar die we samen met jou fine-tunen zodat ze perfect bij jouw organisatie passen. We leggen samen met jou de infrastructuur voor een eco-systeem en groei zoals jij hem voor ogen hebt!

Welkom bij The Share Council, wij gaan er samen met jou een groot succes van maken!

Maak een afspraak

Wie is The Share Council?

Core team
Quintus Willemse
CEO, Founder
Marcel ten brinke
COO, founder
Thom Derks
Juridisch specialist
Guido de Jong
Marketing
Stevie Long
Finance & Office Manager
Inderjit Singh
Senior
Developer
Casper Gockel
business development
Rutger de Bruijn
Value proposition designer
Investors
Louis Dell
Arjen Willemse
William Lansing
Jasper Lammertink
Advisors
Sjoerd van der Velden
Bruggink & van der velden
Katja Van Kranenburg
CMS
Ernest Gorter
van meerwijk
Marc Oostenbroek
van Loman
Sjors Dobbelaar
Legalloyd
Marcel Fruytier
Fruytier
Willem-jan Smits
Watson Law
Antony Jonkman
LXA

Coalitions

Zij gebruiken The Share Council:

Extra informatie

Vul hieronder je gegevens in zodat wij je extra informatie kunnen mailen.