The share council voor

Startups

Maak een afspraak
Startups
"Wij gaan de markt veranderen en niemand kon onze vorm van mede eigenaarschap ondersteunen. Totdat we The Share Council tegenkwamen..."
Boy rolloos
Founder bij Forest-Living
voor startups

Trek de beste mensen aan

Hoe zorg je dat je de juiste ervaren medewerkers behoud. Diegene die mee wil groeien en wil bijdragen aan jouw onderneming? Dit is  een lastig onderwerp omdat de verwachting qua salaris versus datgene wat jij kunt betalen voor dit moment, uiteen ligt.

The Share Council helpt je dit probleem op te lossen door mede eigenaarschap gemakkelijk, simpel en snel beschikbaar te stellen. Hierdoor kun je naast een gedeelte salaris een flexibel gedeelte afspreken om mee te participeren.

Hierdoor kun je met de juiste mensen stabiel en flexibel  groeien en grote successen realiseren!

Extra informatie

Bind je medewerkers door ze mede-eigenaar te maken

T

he Share Council heeft een alternatief ontwikkeld om als startup snel, kwalitatief en zonder teveel kosten de beste medewerkers te binden.

Vermijd:

  • Bijkomende kosten van aandelentransacties
  • Opzetten van een dure STAK
  • Onnodige kosten van advocaten en notarissen


Deze extra kosten kun je binnen je onderneming houden. Bouw een sterk team gericht op de toekomst en laat alle regels om je medewerkers te participeren aan ons over.

Voor startups die hun medewerkers en investeerders willen betrekken hebben we de mogelijkheid het Economisch Eigendomsrecht van een aandeel beschikbaar te stellen. Hierdoor blijft het juridische gedeelte bij de founders van de organisatie en wordt een gedeelte van de waarde en dividend beschikbaar gesteld. Het is een 40 jaar oud principe dat in samenspraak met het Advocatenkantoor is vertaald naar innovatieve software. Deze software wordt als service, inclusief een standaard smart contract, beschikbaar gesteld voor elke startup.
Hierdoor hoef je zelf geen grote investeringen te doen voor plannen, nieuwe contracten en na te denken over 'good' leaver, 'bad' leaver, vesting, etc.

Zowel jij als werkgever alsook de participanten hebben hun eigen inlog omgeving waardoor mede eigenaarschap daadwerkelijke digitaal tastbaar wordt om medewerkers aan de organisatie te binden.

***De Wet & Regelgeving wordt in samenspraak met Advocaten kantoor Bruggink van der Velden en CMS International opgepakt.

The share council is betrokken bij de startup!

We laten zien hoe het werkt

Op basis van onze ervaringen met startups hebben we onze software zo gemaakt dat deze best practises standaard voor jou in de software zitten. Geen extra kosten voor advocaten, notarissen of intensieve implementaties. Wij begeleiden je, mogelijk in samenspraak met onze Adviseurs, in dit proces om de basis neer te leggen voor een succesvolle toekomst!

Maak een afspraak

Wat ondernemers zeggen over
The Share Council

Testimonials
"Succes vinden we bij Humanoids een joint effort en daarom bieden wij de medewerkers de mogelijkheid te participeren. The Share Council lost hierbij niet alleen de administratieve uitdagingen op, maar maakt het eigenaarschap ook tastbaar voor de participerende medewerker op een zeer innovatieve manier!"
Robbin habermehl
www.humanoids.nl
"Naast het digitaliseren van de STAK om medewerker mede eigenaar te laten worden hebben we ook onze Advies Raad en een externe adviseur gedeeltelijk met certificaten kunnen betalen. Het is ongelofelijk hoe we nu opeens een deel van de aandelen liquide hebben gemaakt."
Peter Desmet
www.solarclarity.nl
"Wij gaan het anders doen...  de afgelopen jaren zijn er plannen ontwikkeld om op een eerlijke manier onze organisatie te laten groeien in combinatie met mede eigenaarschap. Met The Share Council hebben we de zekerheid en betrouwbaarheid van een kwalitatief systeem alsook de flexibiliteit om stabiel met ons mee te groeien. Voor de founders, medewerkers en onze community"
www.forest-living.com

Onze pakketten voor de Startups

Pakketten

Small

Prijzen op aanvraag
< 10 participanten
Advies en begeleiding
All-in functionaliteiten
Live in 1 dag
Nu beginnen

Medium

Prijzen op aanvraag
10 - 50 werknemers
Advies en begeleiding
All-in functionaliteiten
Live in 1 dag
Nu beginnen

Large

Prijzen op aanvraag
50 tot 90 werknemers
Advies en begeleiding
All-in functionaliteiten
Live in 1 dag
Nu beginnen

Zij gebruiken The Share Council:

Extra informatie

Vul hieronder je gegevens in zodat wij je extra informatie kunnen mailen.